126

 

 

 

 

 

 

Veckans avsnitt blir en special för hela Spelberget spelar in tillsammans! Malmöborna Laini och Staffe har åkt upp till Överlida för att taga del av Linas familjs stora inköp.  Kan ni gissa vad det rör sig om för inköp?

Play
 

2 Responses to Avsnitt 126 – Samlad trupp i Oversuffer

 1. SnowMotherTale says:

  Heeej Spelberget! :D

  Välkommen tillbaka till internet! :D
  Ni har varit saknade! Jag uppdaterade sidan en gång i timmen för att se om det hände något! Och så plötsligt dök det upp ett nytt avsnitt! :D
  Inte kan jag väl vara ensam om att uppdatera sidan varje timme för att se om det kommit upp något nytt? ;)

  Nu har ni ju haft väldigt många kommentarer att plöja igenom, så jag håller mig lite kort!

  Kommer ni ihåg att jag tänkte spela igenom Glass Rose på PS2? Utvecklat av Cing! Hur uttalas Cing förresten? Det är ju ett av Spelbergets olösta mysterium! :D Själv skulle jag gissa på att c:et uttalas som i citron!

  Tillbaka till spelet då! Hur gick det? Det gick inget bra, då det inte var själva minneskortet till PS2:an som var problemet! Det visade sig att det var själva minneskortsläsarna på konsolen som var sönder! :'(
  Slutar historien här då? Nej, det gör den faktiskt inte! :D
  Det dök plötsligt upp en ny PS2:a! Silver-färg, och denna fungerar utmärkt! :D

  Men det hände något alldeles underbart!! En Nintendo Switch dök upp i hushållet! Så det negativa här är att jag har skjutit upp Glass Rose igen, men spelar Zelda: Den vilda andedräkten! Jag tror det hette så! :)
  Det är så snyggt att jag dör! :D Och dör gör jag f.ö väldigt ofta i spelet! Runt 50 gånger kanske är för lågt räknat! :D

  Jättestort grattis till Linnea förresten som fyllt år! :D

  Nu måste jag dö vidare i Zelda!

  Hejdå! :D

 2. Snowman says:

  Yo Spelberget!! :D

  Gött att ha er tillbaka! Vad skoj att ni alla var i Överlida!

  Nu har ni säkert läst sjukt mycket kommentarer, så jag håller denna kort! Jag lovar! ;)

  Switch har ju kommit ut, så jag spelar Zelda för fullt! Min hjärna bara skriker: “ZELDA ZELDA ZELDA ZELDA” :D

  Jag kan nog göra en djupare analys om spelet vid ett senare tillfälle! Men jag kan iaf nämna att jag tycker spelet är otroligt bra tekniskt sett! Vi får ju tänka på att spelet är optimerat för Wii U, dvs. en konsol med hårdvara närmre PS3! Många skriker om framedrops, vilket är lite överdrivet! Det är väldigt sällan som detta uppkommer! Vi får ju tänka på att en massiv bit av världen faktiskt renderas hela tiden! Snarare är det så att spelet hanterar optimering väldigt väl! Jag skulle t.ex kunna tänka mig att spelet nog skulle kunnat nå 120 FPS med lätthet på PS4!

  Annars har det ju hänt trevliga saker i spelvärlden! Nintendo säger att Switch-lanseringen är den bästa konsol-lanseringen de haft! Och nyligen så ökade de sitt mål för Mars 2018 från 8 miljoner sålda till 16 miljoner!

  Zelda ska ju uppenbarligen vara deras bästa siffror för ett lanseringsspel!
  Och samtidigt så har Horizon sålt över 2,6 miljoner!

  Just nu är det jävligt bra att vara gamer! :D Det är nästan så att jag skulle kunna springa ut och bara köpa en PS4! Men samtidigt så skulle den nog bara samla damm! Jag är uppväxt med mentaliteten att endast köpa produkter som jag verkligen vet att jag kommer använda! Just därför kände jag att Switch var värd att skaffa! Och än så länge håller det! :D För det mesta så brukar mentaliteten fungera! :)

  Grattis till Linnea förresten!! För ovanlighetens skull så kom jag ihåg att någon fyllde år! ;)

  Hur gick det förresten med mitt hår? Många är nog spända att veta! Jag kan ju säga som så att det är jävligt mycket Game Over på det! ;) Nåja, snart 2 veckor nu, så det börjar växa ut hyfsat! :)

  Jag har f.ö undersökt min PS3:a! Lasern är trasig! Jag har varit inne och kollat i den! Applicerade en massa rengöringsvätska på linsen, men det hjälpte inte så mycket! Så jag får ta och byta linsen någon gång! Men efter det så får jag sedan en helt fungerande PS3:a!

  Hur går det annars med min programmering? Det går mycket bra! Snart nog kanske det händer spännande grejor! :D

  Nog om det! Jag skriver lite mer utförligt nästa gång, för nu ska det bli Zelda igen! :D

  DRAW THY BLADE!

  PS.

  Vad tycker jag om Switchen då? Detta är den konsolen jag alltid velat ha!

  DS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.